Fremtidsrettet og frittstående

Instell bruker mye tid og ressurser, for å kunne tilby de rette produkter og systemer til det norske markedet. Vi jobber sammen med våre produsenter for å finne de rette løsningene for dine ønsker og behov.

 • Jung

  JUNG har siden starten på 1900 tallet vært en av de ledende produsenter innen installasjonsmateriell til elektrobransjen. De har også i en årrekke jobbet tett med arkitekter og designere for å kunne presentere utallige kombinasjoner av brytere, stikkontakter osv i spennende design i stål, glass, aluminium med mer. De har også i nyere tid blitt en av de mest komplette leverandørene av totalløsninger til «intelligente» bygg og boliger.

  Ønsker du mere informasjon om JUNG, se deres hjemmeside: JUNG 

 • theben

  Theben er en av våre KNX levandører. De har spennende produkter med fokus på aktorer og bevegelsedetektorer.

  Ønsker du mere informasjon om Theben, se deres hjemmeside:  THEBEN

 • Elan

  Elan har lenge vært kjent som ledende produsent av multirom lyd og bilde underholdningssystemer, Elan er i dag ledende produsent av IP baserte underholdnings og kontrollsystemer. Systemene kan være fra ett roms løsninger til komplette løsninger for hele hjemmet.

  Elan er en del av selskapet Nortek Security & Control som også leverer merkevarer som Niles og Xantech til custom install bransjen.

  Ønsker du mere informasjon om ELAN, se deres hjemmeside: ELAN

 • Niles

  Niles tilbyr ett komplett spekter av innendørs og utendørs høyttalere som blander high fidelity med høye arkitektoniske standarder, Niles er i dag den fremste produsenten av høy ytelse, multi-sone lydunderholdning systemer, leverer høyttalere og tilbehør.

  Niles er en del av selskapet Nortek Security & Control som også leverer merkevarer som Elan og Xantech til custom install bransjen.

  Ønsker du mere informasjon om NILES, se deres hjemmeside:  NILES 

 • Intesis tilbyr de mest avanserte kommunikasjonsgateway-løsningene for forskjellige systemintegrasjoner. Få alle enhetene dine tilkoblet uansett protokoll eller nettverksteknologi. Vi er partnere for Intesis KNX produkter.

  Ønsker du mere informasjon om Intesis, se deres hjemmeside: Intesis

 • Divus

  Divus er et globalt selskap som tilbyr touch-paneler og komplette løsninger for hjem og bygningsautomasjon. De leverer touchpanel med Android som operativ system, samt andre PCèr for innbygning i vegg. De har KNX server som gjør livet ditt enklere, siden bygget tenker for deg.

  Ønsker du mere informasjon om Divus, se deres hjemmeside: DIVUS

 • For nærmere info besøk vår norske samarbeidspartner:  AUTIC

Nærmere Informasjon

Ønsker du mere informasjon om våre leverandører, se deres hjemmeside:

JUNG    THEBEN     ELAN    NILES      INTESIS    DIVUS